Усі новини

Ботулізм: симптоми та запобігання захворюванню

Через спеку та відключення світла складно правильно зберігати їжу, особливо псуються м’ясні та рибні продукти. Вживання зіпсованої їжі може викликати харчове отруєння та інші кишкові інфекції.

Важкі токсини в їжі можуть призвести до небезпечних захворювань, таких як ботулізм, які можуть призвести до смерті. Цього літа ми спостерігаємо все більшу кількість випадків харчових отруєнь і ботулізму.

Імовірна причина ботулізму в усіх випадках – продукти домашнього виробництва: домашні паштети, вʼялена риба та мʼясо. Тож вкотре нагадуємо: вживайте тільки сертифіковану продукцію, транспортуйте та зберігайте продукти тільки в холодильнику. Не купуйте продукти – особливо м’ясо чи рибу – на стихійних ринках.

Більше інформації – за посиланням.

Поділитися:
Знайти